zaterdag 16 april 2016

Vispannetje met zeevruchten.

Croustade van Zeevruchten.



Benodigdheden :
  • 50 gr zalm of tongfilet
  • Zeevruchtenmengeling ( de verkrijgen in het warenhuis )
  • scampi's
  • visfumet
  • blanke roux
  • bladerdeeg
  • eieren
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • room
  • boter
Bereiding :
  1. De scampi's pellen en tomatenpuree aanstoven in boter.
  2. Een scheut Cognac en de visfumet toevoegen.
  3. Dit brengen we aan de kook en langzaam laten trekken
  4. Passeren door een fijne zeef en binden met de roux en de room.
  5. De reeds gekookte vis, scampi's en zeevruchten eraan toevoegen.
  6. De vispannetjes voorverwarmen en deze ermee opvullen.
  7. Serveren met halve maantjes van bladerdeeg .
  8.  Bladerdeeg uitsnijden in de vorm van halve maantjes, bestrijken met eigeel en op een beboterde bakplaat leggen en afbakken in een voorverwarmde oven. 

Zie video voor andere mogelijkheden.