zaterdag 16 juli 2016

Met krab gevulde paddestoelen.


Met krab gevulde paddestoelen.






Ingrediënten :


  • 16 grote champignons de Paris.
  • 250 gr. krabbenvlees
  • 20 gr. boter
  • 4 gehakte uien
  • 1 gehakt teentje knoflook
  • 40 ml. zure room
  • 20 gr. paneermeel
  • gemalen permezaan
  • 1 mespuntje cayennepeper
  • zout


Bereiding :

  1. Borstel de champignons schoon.
  2. Verwijder de steeltjes en hak deze fijn.
  3. Kook de champignonhoedjes gedurende 4 minuten.
  4. De steeltjes in een pan met boter gedurende 8 minuten stoven op een matig vuur met de ui en de knoflook ( het vocht moet verdampt zijn). Kruid met zout, cayennepeper, room en paneermeel, roer alles om ij de pan en voeg daarna voorzichtig het krabbenvlees toe. Laat alles goed opwarmen.
  5. Verwarm de oven op 180° gedurende 10 minuten.
  6. Vul de champignons op met de krabvulling en bestrooi met gemalen permezaankaas.
  7. Zet alles onder de grill en laat de kaas goudbruin worden.
  8. Dien warm op.