zaterdag 6 augustus 2016

Flensjes met geitenkaas.


Flensjes met geitenkaas.

Scan_20160806.jpg

Ingrediënten :

  • 3dl melk
  • 2 eierdooiers
  • 90 gr pastisseriebloem
  • boter
  • 4 geitenkaasjes
  • citroenmelisse
  • 4 geblancheerde repen preigroen
  • 4 eetlepels vloeibare honing
  • 1 appel
  • enkele preischeuten
  • 1 citroen
  • 1 bokaal rode bieten

Bereiding :

  1. Maak een pannenkoekbeslag van de melk, eierdooiers, gezeefde bloem en fijn gesnipperde citroenmelisse.
  2. Bak er 4 flensjes van.
  3. Snij eventueel de korst van de geitenkaasjes en bestrooi ze wat met extra citroenmelisse.
  4. Leg op elk flensje een geitenkaasje en strik dicht met geblancheerd preigroen.
  5. Laat de kaaspakjes enkele minuten opwarmen in een oven op 180°.
  6. Schik ze op borden en versier rondom met plakjes appel, honing, citroenmelisse, preischeutjes en rode biet.